U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Even voorstellen

  

 

Mijn naam is Patricia Bazen en ik ben woonachtig te Sint Annaland.

 

Ik ben in 2003 afgestudeerd aan de PABO te Breda. Na deze opleiding ben ik als leerkracht gaan werken op OBS de Roxenisse in Melissant waar ik nu nog 3 dagen in de week voor de klas sta.

 

Na een aantal jaren voor de klas te hebben gestaan vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde mezelf gaan professionaliseren. Toen ik in een opleidingsgids de opleiding tot MRT’er zag staan wist ik gelijk dat dit mijn nieuwe doel was voor de komende jaren. Ik en andere leerkrachten met mij signaleren namelijk steeds meer dat kinderen van deze tijd wat achter lopen in de motorische ontwikkeling. De tijden zijn veranderd: op avontuur in de buurt kan vaak niet meer, het verkeer is daarvoor te druk en er is ook weinig ruimte voor. Op potentiële speelveldjes worden huizen gebouwd. Computer, televisie en gamen nemen veel speeltijd in beslag.

  

 

Door deze signaleringen en mijn interesses in de motoriek van kinderen ben ik in 2008 gestart met de 2-jarige Master-SEN (Special Education Needs) opleiding MRT (Motorisch Remedial Teacher) op het Fontys OSO college in Tilburg. Fontys OSO leidt leraren op in het (speciaal) basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs waarbij De Master-SEN opleiding is gericht op professionalisering in het omgaan met diversiteit en specifieke onderwijsbehoeften. In 2010 heb ik mijn diploma MASTER SEN gehaald.

  

In 2015 heb ik mijn eigen praktijk voor motorische begeleiding geopend. 

 

 

De praktijk is aangemeld bij Stichting MRT in beweging. Deze stichting richt zich op de zorg voor kwetsbare kinderen op het gebied van spelen en bewegen. Zowel motorisch als sociaal. Doelstelling van de stichting is het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van de Motorische Remedial Teaching (MRT), binnen het onderwijs. De drijvende krachten achter 'Alles in Beweging' zijn Wim van Gelder, Hans Stroes en Bastiaan Goedhart.